Dinner in the Sky® Tallinn

 

 

         I Ajakava I Paketid ja hinnad I Asukoht I Broneeri elamus I

 

 

Dinner in the Sky® Tallinn 2014 toimub 12. – 17. august Kunstiakadeemia platsil (Tartu mnt. 1).

 

Dinner in the Sky® on unikaalne üritus, mis on mõeldud kõigile, kes soovivad tavapärase eine või kohtumise muuta unustamatuks. See on ainulaadne projekt, mis on tuntud kogu maailmas. Dinner in the Sky® on tunnustatud oma kõrgete standardite ja parima kvaliteedi poolest. Dinner in the Sky® ürituste idee on pakkuda uskumatut fine diningu elamust taevas - eksklusiivne atmosfäär, meeliköitev vaade linnale ja toit maailma tippkokkadelt. 

 


 

Dinner in the Sky LIVE

 

Ka see kord on meil soov teha teie õhtusöögid veelgi erilisemaks, lisades neile elava muusika. Õhtusöögitõstetel liituvad Dinner in the Sky laual seltskonnaga muusikud, kes esitavad ajatuid lugusid, muutes sellega õhtusöögielamuse veelgi maagilisemaks.  

  

"When I'm up in the air, it's like I'm closer to heaven; I can't explain the feeling."
Jeffrey Gagliano

 


Sumedatel augustiõhtutel on perfektne nautida hea toidu kõrvale ka mahedat muusikat. Noored andekad muusikud esinevad teile lausa Dinner in the Sky platvormil, luues sellega ideaalse õhkkonna nautimaks oma lähedaste seltskonda. Seekord musitseerviad taevas noored tõusvad tähed, kes esitavad ajatuid palasid, mille seob kokku ühine nimeataja - armastus.

Love is in the air
Everywhere I look around
Love is in the air
Every sight and every sound

John Paul Young - Love Is In The Air

 

 


 

 

Asukoht

  

Kunstiakadeemia väljak, Tallinn, Eesti

 

 

Broneeri elamus                                                                                        Tagasi üles⤴

 

 


 

 

Dinner in the Sky® Tallinn 2014 august ajakava:

 

 Teisipäev 12. august  17:30 - 23:00 Mihkel Heinmets
Kolmapäev 13. august 10:00 - 23:00 Geir Skeie
Neljapäev 14. august 10:00 - 23:00 Geir Skeie
Reede 15. august 10:00 - 23:00 Matti Jämsén
Laupäev 16. august 10:00 - 23:00 Matti Jämsén
Pühapäev 17. august 10:00 - 17:00 Mihkel Heinmets

 

 

Broneeri elamus                                                                                        Tagasi üles⤴

 

 


 

 
Paketid ja hinnad

Vali viie erineva paketi vahel just endale sobivaim, olenevalt menüüst ja sellest, kui kaua soovid taevas aega veeta.

 

Breakfast in the Sky®

•    Hind kahele inimesele                58 €
•    Tõste kestus 30 minutit
•    Lõunasöögitõsted toimuvad vahemikus 10:00 – 11:00

•    Hommikusöök taevas sisaldab suupistet, mille on valmistanud päeva kokk.
•    Jookidest serveeritakse mahla.


Lunch in the Sky®

•    Hind kahele inimesele                108 €
•    Tõste kestus 40 minutit
•    Lõunasöögitõsted toimuvad vahemikus 12:00 – 16:00

•    Lõuna taevas sisaldab kolmekäigulist einet, mille on valmistanud päeva kokk.
•    Jookidest serveeritakse aperitiiv ja vein.



Moët & Chandon in the Sky®

•    Hind kahele inimesele                  58 €
•    Tõste kestus    20 minutit

•    Šampanjatõsted toimuvad vahemikus 16:00 – 17:30

•    Menüü koosneb suupistetest, mille on valmistanud päeva kokk.
•    Jookidest serveeritakse šampanjat.

 

 

Dinner in the Sky® LIVE
•    Hind kahele inimesele             198 € / 208€*
•    Kogu laua broneerimine        2178 € / 2288 €*

•    Tõste kestus 60 minutit

•    Õhtusöögitõsted toimuvad vahemikus 17:30 – 23:30

•    Menüü sisaldab neljakäigulist õhtusööki, mille serveerib päeva kokk isiklikult!
•    Jookidest serveeritakse aperitiiv, vein ja digestiiv.

•    Õhtusöögi tõste ajal saavad külalised nautida muusikute LIVE esinemist.
•    Õhtusöögitõstete ajal liitub päeva kokk isiklikult õhtusöögiseltkonnaga viiekümne meetri kõrgusel, et taevases õhkonnas ise toite serveerida ja toidujuttu puhuda. Ekskluviivne amosfäär, ebamaiselt maitsev toit ja tête-à-tête kokkupuude harukordse kokaga jätavad elukestva mulje kõigile.

 

* Õhtu viimane tõste kell 22:00 kestab 80 minutit ning külalised saavad nautida lummavat päikeseloojangut.

 

Cocktails in the Sky®

•    Hind kahele inimesele                58 €
•    Tõste kestus 20 minutit
•    Kokteilitõsted toimuvad vahemikus 23:30 – 00:30

•    Kokteilitõste taevas sisaldab kerget suupistet, mille on valmistanud päeva kokk.
•    Jookidest serveeritakse kokteil.

 

Broneeri elamus                                                                                         Tagasi üles⤴

 


 

Kokad taevas

 

Geir Skeie

 

 

Geir Skeie on Norra kokk ja restoraniomanik,  Bocuse d’Or Euroopa võitja aastal 2008 ning Bocuse d’Ori maalimameister aastal 2009.

Geir juhib kahte restorani, mis mõlemad on kannavad nime Brygga 11. Ta on töötanud mitmeted kõrgklassi restoranides, seal hulgas ka Odd Ivar Solvold’i restoranis, kes oli Bocuse d’Ori võistluse võitja aastal 1997.

Geir tegi otsuse püüelda Bocuse d’Ori võidu poole juba väga noorelt, ning töötas eesmärgi saavutamise nimel visalt  järgnevad 15 aastat, veetes kaks viimast aastat oma võiduretsepti viimistledes.

Pärast Skeie maailma parimaks kokaks kuulutamist tunnistas noor kokk, et oli vaid 90% rahul oma võitluse sooritusega.  Geir on perfektsionist, see peegeldub ka tema toidus – iga nüanss peab ideaalselt sobima kokku maistete kooslusega ja alla täiuslikkuse temalt oodata ei saa.
 

geirskeie.com

 


 

Matti Jämsén

 

 

Matti Jämsén on töötanud mitemetes tipprestoranides nii Soomes kui välismaal. 2009. aastal töötades restroanis Die Quadriga, tõi ta restoranile ka Michelini tärni. Eelsmisel aastal võttis Matti üle kuulsa restorani G.W.Sundmans juhtimise, restorani peetakse üheks Skandinaavia parimaks restoraniks.
 

2011. aastal esindas Matti Soomet prestiižsel Bocuse d’Ori võistusel Lyonis, kus ta saavutas 5. koha. Bocuse d’Or on enim hinnatud kokanduskonkuss maailmas, kus selgitatakse välja maailma parimad kokad. Samuti on Mattit tunnustatud Soome aasta parima koka tiitliga, mille ta pälvis 2005. aastal.

http://www.sundmans.fi/

 



Mihkel Heinmets

 

 

Mihkel Heinmets on Baltikumi kulinaaria noor ja tõusev täht. Tema kireks on olnud toit juba sellest ajast, kui ta oli väike poiss. Otse koolipingist läks Mihkel kokanduskooli, ta on töötanud restoranides üle kogu maailma ja teinud koostööd maailma tippkokkadega. Ja enamgi veel – Mihkel võtab igat päeva kui võimalust õppida.

Tema kööki iseloomustab pidev täiuslikkuse otsing: täiuslikud toorained, täiuslik tasakaal koostisosade vahel ja pühendumus toidu valmistamise protsessile loovad veatu eine, mis on puhas nauding. Mihkli eripära on see, et kõige väiksemaid nüansse rõhutades suudab ta luua heast toidust suurepärase toidu. Mihkli enda sõnu kasutades: “Toit on mind alati kõnetanud. Nüüd olen seadnud oma sihiks õpetada igale inimesele, kuidas käsitada ja hinnata kvaliteetset toitu.“

 


 

Muusikud

 

Menüüd


Menüü Mihkel Heinmets 12.08 & 17.08

 

Lunch in the Sky


„64“C
Talle tartar õuna, suitsus kuivatatud kadakamarja jerky, piima ja arktilise forellikaaviariga

"Black angus"
Marmorjas veiseliha ja sibula tuhk serveeritud röstitud baklažaani püree, sous vide'is küpsetatud ja glasuuritud sibulate ja buerre noisette'iga

"Caramel & Salt"
Vahustatud karamelli mousse maitsestatud Pärsia sinise soola ja karamelliseeritud valge šokolaadiga, hooajalised marjad ja plaksusuhkur


Dinner in the Sky

 

„64“C
Talle tartar õuna, suitsus kuivatatud kadakamarja jerky, piima ja arktilise forellikaaviariga

"French toast"
Krevetid, orgaaniline majonees ning krevetikrõps

"Black angus"
Marmorjas veiseliha ja sibula tuhk serveeritud röstitud baklažaani püree, sous vide'is küpsetatud ja glasuuritud sibulate ja buerre noisette'iga

"Caramel & Salt"
Vahustatud karamelli mousse maitsestatud Pärsia sinise soola ja karamelliseeritud valge šokolaadiga, hooajalised marjad ja plaksusuhkur

 


 

Menüü Geir Skeie 13.08 – 14.08
 

Lunch in the Sky

 

Küpsetatud ookeaniforell "Bocuse d Or Europe“
Marineeritud köögiviljad, nori, muna, rukis, till.

Küpsetatud Sterlingi hiidlest ja rohelised oad
Langustiin, herned ja Sabayonne.

Vaarika erinevad tekstuurid
Valge šokolaadi kreemi ja vahvlid.

 

Dinner in the Sky

 

Küpsetatud ookeaniforell "Bocuse d Or Europe“
Marineeritud köögiviljad, nori, muna, rukis, till.

Praetud norra sukelduja kammkarbid ja õun
Romesco kaste ja sarapuupähklid.

Küpsetatud Sterlingi hiidlest ja rohelised oad
Langustiin, herned ja Sabayonne.

Vaarika erinevad tekstuurid
Valge šokolaadi kreemi ja vahvlid.

 


 

Muusikud

 

Tuuli Rand


Tuuli Rand on särav noor muusik Saaremaalt. Sama truu nagu saare murrakule on ta ka laulmisele. Otsakooli lõpetanud laulja on mitme bändi süda- teeb tantsulist funki Funkifize’iga, laulab vokaalansamblis Söörömöö ja teeb ägedat pop-hip-hopi Vöörastega. Tema esinemised annavad mõnusa tuju ja hea energia.
 


 

Marilin Kongo

 


 


Marilin Kongo on lõpetanud Georg Otsa nimelise muusikakooli ja tegutsenud lauljana ligi 10 aastat. Tema repertuaar varieerub jazzist rockini ning lisaks sooloprojektidele töötab ta ka mitmete Eesti poparstitide taustalauljana.

 




Menüü Matti Jämsén 15. 08 – 16.08

 

Lunch in the Sky

 


Kartul ja heeringas
- Soome värske kartul, heeringas ja hapuoblikas

Sealiha ja seened
- Sealihasink seente ja selleriga

Mustikad ja Piim
- Mustika erinevad tekstuurid piimaga Soome stiilis

 

Dinner in the Sky


Lammas ja jänesekapsas
- Lamba tartar ja jänesekapsa mousse

Kartul ja heeringas
- Soome värske kartul, heeringas ja hapuoblikas

Sealiha ja seened
- Sealihasink seente ja selleriga

Mustikad ja Piim
- Mustika erinevad tekstuurid piimaga Soome stiilis

 

 

Vaata
lisaks

Euroopa tuur 2014

01.05 - 04.05 Dinner in the Sky® Graz

22.05 - 25.05 Dinner in the Sky® Bruges

23.05 - 25.05 Dinner in the Sky® Viin

27.05 - 01.06 Dinner in the Sky® Vilnius

29.05 - 01.06 Dinner in the Sky® Viin

02.06 - 29.06 Dinner in the Sky® Brüssel

03.06 - 08.06 Dinner in the Sky® Riia

06.06 - 08.06 Dinner in the Sky® Linz

10.06 - 15.06 Dinner in the Sky® Tallinn

11.06 - 15.06 Dinner in the Sky® Zagreb

17.06 - 22.06 Dinner in the Sky® Helsinki

29.07 - 02.08 Dinner in the Sky® Tampere

05.08 - 10.08 Dinner in the Sky® Helsinki

12.08 - 17.08 Dinner in the Sky® Tallinn

16.08 - 24.08 Dinner in the Sky® Split

19.08 - 24.08 Dinner in the Sky® Kaunas

29.08 - 31.08 Dinner in the Sky® Viin

05.09 - 07.09 Dinner in the Sky® Viin

08.09 - 15.09 Dinner in the Sky® Liège

16.09 - 18.09 Dinner in the Sky® Mons

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.

Dinner in the Sky® pressis


Vaata lähemalt

Presentatsioon


Vaata lähemalt

Kuninglik õhtusöök Monacos


Vaata lähemalt

Maailma ekstravagantsemad eined

visa