Dinner in the Sky® Tallinn 2018 Toggle

Dinner in the Sky® 2018 tähistas Balti riikide 100. sünnipäeva!
Üritus toimus 17.-22. juulil Tallinnas.

 
Kokku tulid tippkokk Eestist, Lätist ja Leedust, et ühiselt koostada Dinner in the Sky® 2018 hooaja menüü. Sünnipäeva hõngulises menüüs oli nii kohalike maitseid kui ka hõrgutisi kaugemalt.
 
 

Vladislav Djatšuk (EST)

chef 3

Vladislav Djatšuk

“Natuke huumorit, armastust ja soola!“ – nii defineerib Vlad gastronoomiat.

Ta peab toidumaailmas väga olulisteks pidepunktideks kvaliteetset toorainet, tehnilisi oskusi ja võimeid neid siduda, luues seeläbi maitsete kooskõla. „Kokanduses on väga olulised nii traditsioonid, kogemused kui oskused, aga ka õpetajad.“ Perfektsionistist tippkokk väärtustab väiksemategi komponentide harmooniat taldrikul. „Kõik peab kokku klappima ja tasakaalus olema“, arvab Vlad. Talle meenuvad lapsepõlve maitsed, lõhnad, värvid ja tekstuurid – ning nendib, et toidu võlu peitub ka lihtsuses. Jean-Luc Brendel, suur iidol ja eeskuju, on tõdenud, et talle meeldivad enim kodused toidud ja maitsed, sama tunnistab Vladki ning püüab oma menüüdes siduda lihtsust ja kõrgkulinaariat.

Loe lisa siit

Deivydas Praspaliauskas (LT)

Deivydas

Deivydas Praspaliauskas

Kahekordne “Best Lithuania’s Chef” võitja, Deivydas Praspaliauskas, alustas karjääri 18-aastaselt Taanis.

Nelja aasta pärast avas Deivydas oma esimese restorani “Lauro Lapas”. Restorani saatis suur edu ning aasta hiljem oli üks populaarseim fine-dining restoran Vilniuses. 23-aastaselt otsustas Ta avada oma teise restorani “Bistro 1Dublis”. Uus restoran asus linna vaseimas osas ning sellele ei ennustatud suurt edu. Deivydas seda ei uskunud. Restoran osutus nii populaarseks, et ilma eelneva reserveeringuta ei olnud sinna võimalik lauda saada. See, aga ei vastanud veel Deivydase eesmärkidele ja aasta hiljem avas ta restorani “Dublis” ning aastal 2017 restorani “Amandus”.

Alexander Nasikailovs (LV)

Alexander

Alexander Nasikailovs

Alexander on Riias asuva restorani Vincent’s peakokk. Vincent’s avati 1994. aastal ning on tunnustatud mitmete auhindadega. 2013, 2014, 2015 ja 2015 võitis Läti restoranide Gran Prix auhinna. White Guide Nordic 2017 valis Vincent’s restorani Baltimaade parimaks.

Restorani peakokk Alexander Nasikailovs on külastanud mitmeid Top World’s 50 Best Restaurants hulka valitud restorane, et ennast täiendada. Parimate restoranide toiduvalmistamine ning presenteerimine on teda julgustanud kombineerima kohalike maitseid rahusvaheliste köökidega. Vincent’s menüü vahetub pea iga näda, et kasutada võimalikult palju hooajalist toorainet.

 

Dinner in the Sky® Tallinn 2018 menüüd

 

Dinner in the Sky® menüü

Jeruusalemma artishok | metspähkel | trühvel

Lumekrabi | koolrabi | avokaado | yuzu

Hirv | peet | kadakas | pohl | seller

Šokolaad | marjad | besee

Lunch in the Sky® menüü

Jeruusalemma artishok | metspähkel | trühvel

Hirv | peet | kadakas | pohl | seller

Šokolaad | marjad | besee

 
 

 

Dinner in the Sky® pakub kordumatut elamust 50 meetri kõrgusel, mida rikastavad tipptasemel toidud, hunnitu vaade ning muusika. Kümne maailma kõige ebatavalisema restorani hulka nimetatud taevarestoran sai alguse Belgias 2006. aastal ning on nüüdseks populaarsust kogunud igal pool maailmas – taevakõrgustes saab õhtusööki nautida lausa 46 riigis.

 


 

Toimumiskoht

  • Lootsi 11, 10151 Tallinn


  Ürituse kuupäevad

  • 17.07 – 22.07


  Taevakontserdid

  • 17.07 – Daniel Levi
  • 18.07 – Bonzo
  • 19.07 – Anett
  • 20.07 – Anett
  • 22.07 – Anett



 

Dinner in the Sky® Tallinn 2018 Taevakontserdid

 

Daniel Levi

Daniellevi

Daniel Levi

Daniel Levile meeldib teha ehtsat muusikat ja seda muusikat inimestele esitada. Vahet ei ole, kas Positivuse laval või vanaema sünnipäeval, nauditakse iga korda, kui esinetakse ja saadakse publikult palju energiat! Kõik lood tulevad südamest ja Daniel loodab, et need jõuavad ka kuulajate südametesse!

Bonzo

Bonzo1

Bonzo

Andrus „Bonzo” Albrecht on muusik, laulja ja laulukirjutaja. Alustas oma muusikuteed 30 aastat tagasi, trummarina punkbändis „Alice Tisler”. Õige pea hakkas katsetama ka lauljana. Tulid blues, folk ja tsipake jazzi. Omaloomingu kirjutamisega ja salvestamisega alustas Albrecht 2004 aastal, olles nüüdseks avaldanud 8 heliplaati. Kuulub ka ansambel „Kõrsikud” koosseisu, kellega on salvestanud 5 plaati ja pälvinud ka mitmeid muusikaauhindu. Lisaks muusikategemisele on Albrecht osalenud näitlejana filmides ja teatrilavastustes.

Anett

Anett

Anett

Anett Kulbin alustas oma soolokarjääri 2015. aastal, jõudes oma esimese singliga “Strong” Eesti Laul 2016 poolfinaali. Varasemalt ansambli Wilhelm solistina tegutsenud lauljatar on ka eelnevatel aastatel Eesti Laulul silma paistnud bändi ühiselt kirjutatud lugudega– “Resignal” ja “Light up your mind”.  

Muusikaõpingutega alustas Anett aga juba 11. aastaselt ning tema lauljakarjäär sai hoo sisse, kui lauljatar otsustas oma muusikaõpinguid jätkata Londonis. Anett on ise öelnud, et Londonis kogetu andis talle julgust ja inspiratsiooni, et alustada muusika kirjutamisega. Nüüdseks valminud omalooming on kuuldavale toodud lugematu arv kordi vaid prooviruumis. Siinkohal on meil on heameel teatada, et Dinner In The Sky taevakontserdite sari pakub võimalust saada osa eksklusiivsest kontserdist ning muusikalisest elamusest, mis soojendab hinge ja meeli. 

Dinner in the Sky taevakontserdite raames esitleb Anett enda uut singlit “Don’t Pretend”

 


 

Dinner in the Sky® meedias

eemeedia

 


 

Dinner in the Sky® koostööpartnerid

EE_BLACK
 

 


 

Oluline info

 

      • Külalise minimaalne pikkus peab olema vähemalt 1,50 m
      • Alla 18-aastasel külalisel peab olema täiskasvanust saatja
      • Elamust on võimalik nautida ka ratastooli kasutajatel ja nõrga puudega inimestel
      • Alaealistele alkoholi ei serveerita

 

Hea teada

 

      • On võimalik tellida taimetoidumenüüd
      • Teatage ette mistahes toiduallergiatest
      • Turvameeskond võib keelduda purjus külaliste teenindamisest turvalisuse kaalutlustel
      • Lastel ilma saatjata osaleda ei lubata
      • Palun saabuge kohale 20 minutit enne Teie tõste toimumise kellaaega
      • Kui te saabute hilinemisega, siis broneering tühistatakse ja raha tagasi ei maksta
      • Ärge unustage võtta kaasa oma broneeringu kinnitust

 

Mida võtta kaasa?

 

      • Ilmale vastav riietus
      • Palun pidage meeles, et 50 m kõrgusel on tuul pisut tugevam ja temperatuur võib olla natuke madalam kui maapinnal
      • Palun võtke kaasa oma telefonid, foto- ja videokaamerad, et jäädvustada hingematvaid hetki oma taevastest elamustest

 

Rühmade suurus

 

      • Ühe rühma maksimaalne suurus on 22 inimest

 

Ilm

 

      • Tõsted toimuvad ja toitu serveeritakse ka vihmastes ilmastikuoludes
      • Tõsted viibivad või tühistatakse juhul, kui tuule kiirus on suurem kui 15 m/s ja/või äikesetormi korral
      • Tõsted võidakse ilmaolude tõttu tühistada või ootele panna ka vahetult enne Teie graafikujärgset ülestõstmisaega
      • Kui tõste on tühistatud, siis serveeritakse toitu ja jooke maapinnal ning antakse kinkekaart kogu broneeringu väärtuses, et kogeda seda elamust järgmisel võimalikul ajal

 

Turvalisus

 

Dinner in the Sky® on ettevõtte Events in the Sky väljatöötatud toode, mille aluseks on kaks võtmesõna: eksklusiivsus ja turvalisus. Me soovine pakkuda oma klientidele kõige erandlikumaid kogemusi, millest on iial unistatud, täiesti turvalisel viisil. Kõik meie kontseptsioonid on disainitud vastavalt Saksamaa standardile DIN 4122. Tooted on ehitatud Belgias Rheinland TÜV kontrolli all. See turvalisuse kinnismõte on ilmselt üks põhjustest, miks Dinner in the Sky® toimub nüüd juba rohkem kui 40 riigis ja see on saanud ametliku loa kõige karmimate nõuetega riikides, nagu USA, Kanada, Austraalia, Lõuna-Aafrika jne.

 

ShutDown